Pianista i compositora. S’ha graduat en piano clàssic a l’ESMUC (2007) i ha cursat estudis superiors de jazz i modern al Taller de músics. Ha estudiat durant més de 12 anys amb el professor Leonid Sintsev amb qui va seguir la seva formació al Conservatori Rimsky Korsakov de Sant Petersburg (Rússia). En l’àmbit de la música moderna i el jazz els seus professors han estat Joan Monné, Joan Díaz, Roger Mas i Txema Riera entre d’altres. Actualment fa trobades musicals amb Marco Mezquida.

Ja ha presentat cinc discs sota el seu nom. Actualment prepara el seu sisè disc Mímulus, acompanyada d’Adrià Plana, Vic Moliner, Dídac Fernández, Ferran Savall i Judit Neddermann.

Compositora de diverses músiques per espectacles de teatre i dansa com Clownic del Tricicle, Musicofília de Marc Angelet, Rudo de Manolo Alcántara (Grec 2014), Mares i Filles de David Pintó o Best of you de La Intrusa Danza, amb qui ha fet gira per Sud Amèrica.

És cofundadora de la comanyia de teatre-dansa i música en directe l’Era de les Impuxibles amb qui han estrenat quatre espectacles multidisciplinars Tot és fum, Mrs.Death, (A)murs) i Limbo que han fet temporada a Barcelona.

A ÚsBarcelona vindrà en format duo.

 

CLARA_PEYA32