Enric Farrés Duran, 1983. Llicenciat en Art i Disseny (escola Massana-UAB) i en Filosofia (UB). Durant els seus estudis va realitzar un intercanvi d’un any a la WdKA de Rotterdam. S’han pogut veure els seus projectes a llocs com el MNAC (Un col·leccionisme heterodox: EL llegat T.F., 2014), el MACBA (La realitat invocable), la Fundació Josep Pla (4 dies sense pati), la Fundació Antoni Tàpies (Factotum), Centre d’art Torre Montadas (París no se acaba nunca: # ElPrat), entre d’altres.
Ha estat artista resident a Hangar i actualment està preparant una exposició a la Capella de SanRoc dins el cicle Dèria i una exposició individual a la galeria etHALL.

L’artista ens parlarà de la seva trajectòria així com del seu projecte París no se acaba nunca: #Poblenou en el que proposa un recorregut a partir d’una coincidencia d’inicials i ubicacións que vinculen Can Felipa, institució artística centrada en l’art emergent, i el Museu de Pintura Contemporánea que pertany a una fundació privada. La proposta de l’artista va barrejar elements de les dues institucions, de manera que algunes pintures de la segona s’exposaren en un context d’art emergent, mentre que les obres d’alguns artistes molt joves es mostraren barrejades amb obres més tradicionals.

http://enricfarresduran.com/

01.EnricFarrésDuran