#ilUStra una idea, #enLATA un missatge.

El taller #ilUStra una idea, #enLATA un missatge estarà conduit per l’artista il·lustradora Kilomba, que vol motivar als participants a interactuar amb els tres espais de la llauna de cafè illy que hi haurà durant el festival Ús Barcelona.

La idea del taller és construir un mural fet a base de totes les llaunes de cafè il·lustrades pels participants que, al mateix temps, seran convidats a deixar un missatge escrit, il·lustrat o en forma d’objecte a l’interior de la llauna. D’aquesta manera, cada participant haurà de pensar en els tres espais de la llauna: interior, exterior i context. L’artista Kilombo prepararà les llaunes de cafè illy pintant-les de blanc, permetent que els participants puguin il·lustrar les seves idees a l’exterior. Ella els guiarà amb la intenció que tots treballin sota una estètica similar que acabi component un mural amb un fil conductor visual comú. Una vegada el participant hagi acabat d’il·lustrar l’exterior de la llauna i hagi deixat un missatge en el seu interior, aquesta serà dipositada sobre d’una altra per anar construint el mural.
La idea és que l’estudi de la Kilomba, Sardinuka, desmunti totes les llaunes una vegada finalitzi el festival i les reparteixi per la ciutat amb l’objectiu que altres persones es trobin amb les il·lustracions i els missatges que guarden l’interior de les llaunes. Per aconseguir que quan la gent es trobi amb les llaunes pugui saber d’on provenen, cada llauna tindrà marcat l’hashtag #ilUStra_LATA que els portarà a veure l’acció realitzada en el marc del Festival Ús Barcelona.

Website

sardikunaresidencia1